Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-05-09@16:13:33 GMT

همه برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۳۶۸۲۸

همه برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما

مازندمجلس: معاونت سیما در مسیر فعالیت‌های انتخاباتی خود سه گونه برنامه را از شبکه‌های تلویزیونی خود پخش می‌کنند:

ویژه برنامه‌های تولیدی شبکه‌ها:

این برنامه‌های با هدف پوشش دادن به موضوعات و محورهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، توسط هر یک از شبکه‌ها طراحی و پس از تصویب در کمیته طرح و برنامه و نظارت ستاد انتخابات سیما، مراحل تولید را پشت سر خواهند گذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه‌ها طوری طراحی شده‌اند که در زمان‌های پیک، به گونه‌ای در کنداکتور شبکه جانمایی شوند که پخش آنها با برنامه‌های انتخاباتی سایر شبکه‌ها هم‌زمان نباشند.

برنامه‌های منعطف انتخاباتی:

این برنامه‌ها، در داخل برنامه‌های روتین شبکه‌ها پیش‌بینی و پخش می‌شوند. در این خصوص نیز شبکه‌ها ایده‌ها و طرح‌های خود را با هماهنگی کمیته طرح و برنامه و نظارت ستاد انتخابات سیما تصویب و اجرا خواهند کرد.

ویژه برنامه‌های انتخاباتی تولید شده در ستاد انتخابات سازمان:

این برنامه‌ها با در نظر گرفتن ملاحظات فنی و هنری مورد نظر شبکه‌ها از جنبه‌هاب تصویربرداری، رنگ، نورپردازی، صدابرداری و ... توسط ستاد انتخابات سازمان تولید و پس از بازبینی ناظران پخش شبکه‌ها، در ساعات مورد توافق پخش خواهند شد.

شبکه یک:

برنامه «نوبت مردم» که در گروه اجتماعی تولید شده، یک مجله ترکیبی است که در 20 قسمت 20 دقیقه‌ای تدارک دیده شده و از 10 اسفندماه پخش آن آغاز شده و تا 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. این برنامه که ساعت 16 پخش می‌شود، اسفند و فروردین روزهای سه‌شنبه و اردیبهشت در روزهای فرد پخش می‌شود.

«کلیپ‌های انتخاباتی» که در تأمین برنامه شبکه یک تدارک دیده شده‌اند و 26 کلیپ 3 دقیقه‌ای است که پخش آن از 4 اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد و هر روز به شکل شناور در شبکه یک سیما پخش شده و تکرار آن از سایر شبکه‌ها به روی آنتن می‌رود.

«پلاک یک» در ساختار گزارشی تدارک دیده شده و از 16 اسفند تا 28 اردیبهشت هر روز ساعت 13:30 پخش می‌شود. این برنامه که 26 قسمت دارد، در اسفند و فروردین دوشنبه‌ها، نیمه اول اردیبهشت روزهای زوج و نیمه دوم اردیبهشت هر روز پخش می‌شود. این برنامه به تهیه گزارش از استان‌ها می‌پردازد.

«بر بال اندیشه‌ها» یک میان برنامه 52 قسمتی است که از 18 فروردین به روی آنتن می‌رود و پخش آن تا 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. این برنامه که هر روز پخش می‌شود به کلام بزرگانی نظیر امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و ... درباره انتخابات می‌پردازد.

«فرمول یک»،«خانواده یک»‌ و «امروزی‌ها» نیز هر کدام در 30 قسمت تهیه دیده شده‌اند که روزانه به ترتیب در ساعات 6:30، 12:15 و 17 در خلال برنامه روتین خود به موضوع انتخابات نیز می‌پردازند.

«حرف حساب» عنوان برنامه دیگری است که این روزها ساعت 10 از شبکه یک سیما پخش می‌شود. این برنامه تلویزیونی ویژه انتخابات در 26 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه دیده شده و از 17 فروردین تا 16 اردیبهشت فقط روزهای فرد و از 16 اردیبهشت تا روز انتخابات هر روز پخش می‌شود.

«پایش»،‌ «مناظره»، «ثریا» و «تا جمعه» نیز برنامه‌های دیگری هستند که به ترتیب در 10، 10، 7 و 5 قسمت برای انتخابات در نظر گرفته شده‌اند.

برنامه‌های «نگاه یک» و «گزارش هفتگی» نیز دوبرنامه دیگر شبکه یک برای انتخابات هستند که هر دو در 10 قسمت مجزا به ترتیب روزهای شنبه و جمعه پخش می‌شوند.

ستاد انتخابات سازمان برنامه «درباره ریاست جمهوری و شوراها» را که یک مستند گزارشی است در 26 قسمت 25 دقیقه‌ای با مشارکت اقوام ایرانی در استان‌های مختلف تهیه کرده که روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت 18:30 پخش می‌شوند.

«بررسی موضوعات و تحولات روز انتخاباتی» نیز یک مجله ترکیبی است که در 10 قسمت 25 دقیقه‌ای تهیه شده که از 8 فروردین ماه تا 28 اردیبهشت ماه روزهای سه‌شنبه و هفته منتهی به انتخابات روزهای فرد پخش خواهد شد. این برنامه حاوی حداقل آیتم‌های مستند، انیمیشن (موشن گراف، انیمیشن و سایر قالب‌های نوین گرافیکی) و وله است.

اینفوگرافی «ویژگی‌های رئیس جمهور از نظر امام (ره)» نیز در 11 قسمت 5 دقیقه‌ای تهیه شده که از 13 فروردین ماه تا 17 اردیبهشت ماه روزهای یکشنبه و چهارشنبه به صورت شناور روانه آنتن خواهد شد.

شبکه یک سیما گفت‌وگوی نامزدها با دوربین متکلم وحده را هم در جدول پخش خود قرار داده که تا به حال در 6 قسمت 30 دقیقه‌ای تهیه شده است.جزئیات دقیق این برنامه منوط به تعداد کاندیداها است.

مستند نامزدها نیز برنامه دیگری است که به هر نامزد 30 دقیقه فرصت برای ساخت اثری از خود داده می‌شود که این برنامه نیز با اعلام اسامی کاندیداها مشخص خواهد شد. همچنین شبکه یک سیما ویژه برنامه ترکیبی در یک قسمت 900 دقیقه‌ای برای روز انتخابات در نظر گرفته که از ساعت 6:30 بامداد آغاز خواهد شد.

شبکه دو:

برنامه «درباره انتخابات ریاست جمهوری» که در گروه اجتماعی شبکه دو سیما تهیه شده، ساختاری ترکیبی دارد و در 20 برنامه 20 دقیقه‌ای از 2 تا 27 اردیبهشت ماه روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 21 روانه آنتن می‌شود.

این برنامه در ساختار ترکیبی با بهره‌مندی از بخش‌های گزارشی، مصاحبه و ... پخش خواهد شد.

«عصر خانواده» برنامه روتین گروه خانواده و فرهنگ شبکه دو است که برنامه‌ای ترکیبی در 10 قسمت 50 دقیقه‌ای به شمار می‌رود. این برنامه دوشنبه‌ها هفته سوم فروردین تا هفته چهارم اردیبهشت ماه و چهارشنبه‌ها هفته دوم تا هفته چهارم اردیبهشت ساعت 18 پخش خواهد شد.

این برنامه به نقش خانواده‌ها در انتخابات و تاثیر انتخاب اصلح در تحکیم خانواده و سبک زندگی اصیل می‌پردازد.

«نمادو» نیز در قالب گزارش‌های 10 دقیقه‌ای در 20 قسمت از 19 تا 28 اردیبهشت ماه روزانه ساعت 23:15 پخش خواهد شد. این برنامه آیتم‌های گزارشی کاملا متناسب با فضای انتخاباتی خواهد داشت.

«زندگی» نیز برنامه‌ای ترکیبی در 20 قسمت 50 دقیقه‌ای است که از 2 تا 27 اردیبهشت ماه روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 7 پخش می‌شود. این برنامه صبحگاهی آیتم ویژه انتخابات به صورت ثابت طراحی کرده است.

برنامه‌ «بدون توقف» که در گروه کودک و نوجوان تولید می‌شود، یک برنامه گفت‌وگو محور است که در 10 قسمت 20 دقیقه‌ای روزهای فرد ساعت 15:30روانه آنتن خواهد شد. این برنامه انتخاباتی برای نوجوانان با هدف آموزش مهارت انتخاب کردن تدارک دیده شده است.

برنامه‌های «از آسمان»، «گلچین سخنان امام و رهبری» و «گفت‌وگوی ویژه خبری»، از جمله دیگر برنامه‌های انتخاباتی شبکه دو سیماست. همچنین شبکه دو سیما ویژه برنامه انتخاباتی خود را روز جمعه 29 اردیبهشت ماه ساعت 7:30 دقیقه آغاز می‌کند که 720 دقیقه زمان دارد. همچنین ارتباط با مراکز استان‌ها نیز روز پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه ساعت 13 روانه آنتن خواهد شد.

ستاد انتخابات سازمان نیز یک مجله تصویری در 16 قسمت 20 دقیقه‌ای تدارک دیده که از هفته سوم فروردین ماه روزهای یکشنبه و سه‌شنبه ساعت 19:50 پخش خواهد شد.

مستند تولیدی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که مستندهای دوم آنها خواهد بود نیز در مدت زمان 30 دقیقه از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

میان برنامه‌های انتخاباتی نیز از سوی ستاد انتخابات سازمان در 10 قسمت تدارک دیده شده که روزهای شنبه به صورت شناور پخش شده و تکرار آن از شبکه‌های دیگر روانه آنتن خواهد شد.

شبکه سه:

شبکه سه سیما یک مجموعه انیمیشن مفهومی در 20 قسمت یک دقیقه‌ای از 14 فروردین تا 27 اردیبهشت به صورت شناور در روزهای زوج پخش خواهد کرد.

همچنین برنامه «اگر من رأی بیاورم» در 50 قسمت 5 دقیقه‌ای تهیه دیده شده که از 10 فروردین تا 28 اردیبهشت هر روز به صورت شناور پخش خواهد شد. این برنامه گفت‌وگو با اقشار مختلف مردم در خصوص انتخابات است.

در کنار برنامه‌های روتین شبکه سه که پرداختن به انتخابات در دستور کار آنها قرار دارد، تلویزیون مجله ترکیبی درباره ریاست جمهوری تدارک دیده که در 16 قسمت 15 دقیقه‌ای روزهای دوشنبه ساعت 21:30 پخش خواهد شد.

گفت‌وگوی نامزدها با جوانان و مناظره کاندیداها نیز از جمله دیگر برنامه‌های انتخاباتی سیماست که جزئیات آنها هنوز کامل مشخص نشده است.

اینفوگرافی «درباره موضوعات انتخابات» نیز در 10 قسمت 4 دقیقه‌ای از 14 فروردین ماه تا 25 اردیبهشت ماه دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها به صورت شناور از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

برنامه «متن و حاشیه» نیز که برنامه روتین سیاسی شبکه سه است، در ایام انتخابات با موضوعات مرتبط روانه آنتن خواهد شد.

شبکه چهار:

شبکه چهار سیما در زمان انتخابات برنامه «تا انتخابات» را روانه آنتن می‌کنئ که در 30 قسمت تدارک دیده شده، پخش آن از 8 فروردین ماه آغاز شده و تا 31 اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت. این برنامه هر روز در ساعات مختلف روی آنتن می‌رود.

«دوازدهمین انتخابات» یک برنامه ترکیبی است که در 15 قسمت 30 دقیقه‌ای تولید شده و هر روز ساعت 19:30 برای ایجاد شور و هیچان مردمی برای حضور در انتخابات پخش خواهد شد.

«سرنوشت» نیز یک ویژه برنامه دیگر است که در 12 قسمت 30 دقیقه‌ای تهیه دیده شده و هر روز ساعت 19 به روی آنتن می‌رود.

«گفت‌وگوی فرهنگی» عنوان برنامه ترکیبی دیگری است که به مطالبات فرهنگی و هنری می‌پردازد و از 23 تا 28 اردیبهشت ماه هر شب ساعت 22 روانه آنتن می‌شود.

همچنین شبکه چهار سیما برای انتخابات یک مجموعه انیمیشن هم با نام «درباره ریاست جمهوری» تدارک دیده که جمعه‌ها به صورت شناور به روی آنتن می‌رود. برنامه «چرخ» نیز درزمان انتخابات و از 23 اردیبهشت ماه رنگ و بوی انتخاباتی به خود می‌گیرد و هر روز ساعت 19 پخش می‌شود.

برنامه دیگر شبکه چهار برای انتخابات پاسخ نامزدها به سه کارشناس است که در 12 قست 60دقیقه‌ای تدارک دیده شده است. این برنامه با محوریت مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تدارک دیده شده است.

این شبکه همچنین 2 برنامه دیگر نیز در حوزه انتخابات دارد. یکی درباره موضوعات انتخابات است که روزهای زوج پخش می‌شود و دیگری درباره ریاست جمهوری است که از 14 اردیبهشت ماه تا 28 همین ماه هر شب ساعت 20:15 پخش خواهد شد. این مجله ترکیبی حاوی آیتم‌های گفت‌وگو، تصاویر آرشیوی و وله است.

برنامه روز انتخابات نیز در مدت زمان 780 دقیقه از 8 صبح به روی آنتن می‌رود و در این برنامه ارتباط زنده با مراکز اخذ رای برقرار خواهد شد.

شبکه پنج:

شبکه پنج سیما برای انتخابات 10 برنامه در نظر گرفته است. برنامه ترکیبی درباره ریاست جمهوری از روز 13 فروردین آغاز شده و تا 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. این برنامه 15 قسمت 20 دقیقه‌ای است که روزهای یکشنبه و سه‌شنبه ساعت 21 پخش می‌شود.

برنامه ویژه روز انتخابات نیز برنامه‌ای ترکیبی است که 600 دقیقه زمان دارد و از 8 صبح آغاز خواهد شد.

برنامه‌های دیگر شبکه پنج نظیر تهران 20، در شهر، شهر ورزشی، اقتصاد ایران و ... نیز از جمله دیگر برنامه‌های روتین شبکه پنج سیما هستند که در زمان انتخابات با محوریت این موضوع پخش خواهند شد.

شبکه آموزش:

شبکه آموزش «روز شمار انتخابات» را تهیه کرده است که 10 قسمت انیمیشن یک دقیقه‌ای است و پخش آن از 19 تا 28 اردیبهشت ماه خواهد بود. این برنامه هر روز ساعت 14:30 به روی آنتن می‌رود.

«من رأی می‌دهم» نیز عنوان برنامه دیگری است که از 19 تا 28 اردیبهشت ماه هر روز ساعت 15:30 روانه آنتن خواهد شد.

«قانون انتخابات» نیز برنامه‌ای ترکیبی در 20 قسمت 5 دقیقه‌ای است که هر روز ساعت 18:30 پخش خواهد شد. «دولت دوازدهم» نیز در 10 قسمت 10 دقیقه‌ای نیز از 18 تا 18 اردیبهشت ماه آنتن شبکه آموزش را در ساعت 17:30 به خود اختصاص داده است.

شبکه آموزش همجنین در روز انتخابات به مدت 200 دقیقه به موضوع انتخابات می‌پردازد و گزارش‌های ضبطی خود از شعب اخذ رأی را به روی آنتن می‌برد. برنامه‌های «میزان»، «صبحی دیگر»، «مشاور» و «همیشه خونه» نیز در این مدت با موضوع انتخابات پخش می‌شوند. بازپخش چند برنامه تولیدی شبکه‌های دو و چهار نیز در دستور شبکه آموزش قرار دارد.

شبکه جام جم:

شبکه جام جم ویژه ایرانیان خارج از کشور برنامه‌های روزانه خود را منعطف کرده است که از جمله آنها می‌توان به «با همستان»، «خانه مهر»، «آنونس انتخاب ایرانی و تیزر»، «سرودهای انتخاباتی»، «کلیپ و موسیقی تصاویر»، «گزارش‌های ویژه از دفاتر خارج از کشور»، «وله و تیزر انتخابات»، «کنکاش» و ... اشاره کرد.

همچنین شبکه جام جم برای روز انتخابات ویژه برنامه‌ای در 400 دقیقه تدارک دیده که از روز جمعه ساعت 8 به وقت تهران پخش خواهد شد.

برنامه‌ای درباره ریاست جمهوری در 13 قسمت 20 دقیقه‌ای نیز در این شبکه در نظر گرفته شده که روزهای زوج ساعت 18 پخش خواهد شد.

برنامه مهمی که شبکه جام جم برای زمان انتخابات در نظر گرفته، گفت‌وگوی نامزدها با ایرانیان خارج از کشور است که هر قسمت از این برنامه 60 دقیقه زمان خواهد داشت و معرفی و سیاست‌های کلی نامزدهای ریاست جمهوری برای ایرانیان خارج از کشور در آن گنجانده شده است.

مستندهای انتخاباتی نامزدها نیز از شبکه جام جم پخش خواهد شد.

شبکه قرآن:

شبکه قرآن برنامه «معرفت» را با موضوع انتخاب از دیدگاه قرآن کریم هر شب ساعت 22:30 پخش خواهد کرد. برنامه‌های «روزنه» و «رصد» نیز در کنار کلیپ‌ها و آرم‌استیشن‌های انتخاباتی به این موضوع می‌پردازند. ویژگی‌های رئیس جمهور از نظر امام (ره)در قالب اینوگرافی در 11 قسمت 5 دقیقه‌ای در نظر گرفته شده است.

ویژه برنامه شبکه قرآن در روز انتخابات در قالب 350 قسمت از ساعت 7:30 روانه آنتن خواهد شد.

شبکه مستند:

شبکه مستند «انتخاب خدمتگزار» را در 13 قسمت 25

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!

برترین‌ها نوشت: به تازگی خبرهایی مبنی بر کنار گذاشته شدن محمدرضا شهبازی، مجری برنامه پاورقی به گوش می‌رسد. خب ظاهرا ادبیات سخیف این مجری در توئیت هفته گذشته‌اش کار دستش داده و به نظر می‌رسد سازمان صداوسیما، عذر این مجری پرحاشیه را خواسته. او در توئیت خود علنا به دو جبهه اصلاحات و اصولگرایی تاخته و خب واکنش‌ها نیز به تبع این سخنان، تند بوده است.   توئیتی که برای آقای مجری گران تمام شد این مجری صداوسیما در واکنش به توئیت آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات درباره نیکا شاکرمی نوشته بود: "اصلاح طلبی» نطفه اش حرام است. «اصولگرایی» لقمه اش! نتیجه اولی را در این مواقع ببینید. نتیجه دومی را هم... به وقتش می‌گویم."   خب محمدرضا شهبازی و هم‌مسلکانش را می‌توان در زمره سوپرانقلابی‌ها دانست. افرادی که از هر دو جبهه سیاسی عبور کردند و تئوری‌های خود را به هر چیزی ارجح می‌دانند. به هر حال مرام سیاسی‌شان این‌گونه است و تندروی‌هایشان نیز مثل این مورد کار دست خودشان می‌دهد.   نام محمدرضا شهبازی در کنار کسانی چون فروغی می‌آید، در واقع او منتسب به همان گروه جلیلی و جبلی است. بخشی از پروژه خالص‌سازی در صداوسیما که یک گروه سیاسی در پی آن است.     شهبازی؛ مردی پرحاشیه در تمام این سال‌ها سال گذشته شهبازی از تصمیم مسئولان صداوسیما برای بازگشت محمدرضا گلزار و رضا رشیدپور به تلویزیون با انتشار توئیتی اعتراضی به شدت انتقاد کرد و از اجرای «پاورقی» استعفا داد. این توئیت شهبازی با واکنش تند محمدرضا نجارزاده، مدیر گروه اجتماعی شبکه سه مواجه شد. نجارزاده در واکنش ضمن خطاب کردن شهبازی با لفظی غیر قابل انتشار، مدعی پایین بودن درصد مخاطبان برنامه او شد. این توییت بعداً از حساب نجارزاده حذف شد!   «ما این‌ور پاورقی میسازیم، می‌گیم سلبریتی باید در خدمت رسانه باشه، هماهنگ با سیاست‌های نظام باشه، باید با سلبریتی‌ای که وسط شلوغی‌ها آب به آسیاب دشمن می‌ریخت برخورد بشه، بعد اون‌ور رشیدپور داره گرم می‌کنه برگرده روی آنتن. ا‌ین‌ور بچه ها با بی پولی ساختن، فحش خوردن، خانواده هاشون اذیت شدن و اونور هم طرف یه سال رفته دوراش رو زده، عشق و حالش رو کرده، به ریش نظام خندیده، توی لایو و کلفت بار نظام کرده، حالا که به واسطه دور بودن از آنتن یک کم مخاطبش کم شده، قشنگ می‌شینه توی هواپیما از کیش میاد تهران، برنامه‌ای چند ده میلیون می‌گیره و برمی‌گرده. ای دنیا.»   این متن پر سوز و گداز را شهبازی درباره زمزمه بازگشت رشیدپور به آنتن صداوسیما در سال 1402نوشت. برخی نیز می‌گفتند او از بازگشت چهره‌هایی مثل رشیدپور احساس خطر کرده.   قطر چه خبر بود برادر؟ این اما تنها مساله شهبازی نیست. او پیش از این به جام جهانی قطر رفته بود. در کنار افرادی مثل امیرحسین ثابتی، حضور رانتی او و چندی دیگر در قطر خیلی از کاربران را شاکی کرده بود. آن‌ها رفته بودند که تیم ملی را تشویق کنند اما خب!   این توئیت را کاربری در واکنش به حضور شهبازی و رفقایش در قط نوشته بود: "تو این بی‌پولی واسه چی با پول مردم رفتید قطر؟ بدون تخصص واسه چی موندین صداوسیما؟ ما طلبکاریم که چرا شما رو از اول راه دادن، نه شما طلبکار که چرا الان دیگه تحویل‌تون نمی‌گیرن. کل پول صداوسیمای مملکت دست‌تون بوده، خرج الکی کردید و طلبکارید.»   مخاطبان بی‌شمارت را کجای دلمان بگذاریم؟ سال گذشته یک افشاگری جالب توجه درباره میزان مخاطبان «پاورقی» رخ داد. بامداد لاجوردی، روزنامه‌نگار در رابطه با میزان مخاطب پنج درصدی برنامه شهبازی نوشت: "من سلطان تماشای برنامه‌های بیخودی تلویزیون هستم. برنامه‌هایی را می‌بینم که مطمئنم حتی فیلمبردارش هم پشت دوربین خواب است و کارگردانش در حالی که سرش توی گوشی‌ است دوربین‌ها را جابجا می‌کند. خوشبختانه برنامه ۵درصدی سیدخندان هم رو می‌دیدم."   داود مدرسیان، روزنامه نگار در همین خصوص نوشته بود: "فرض کنیم برنامه‌ پاورقی ۵ درصد مخاطب داره اما رفتار شهبازی صفر درصد!"   رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی هم به رجزخوانی‌های مجری پاورقی(محمدرضا شهبازی) واکنش نشان داد و نوشت: "این محمدرضا شهبازی مرزهای تملق و ضدمردم بودن را درنوردیده و خودش برای خودش پدیده‌ای‌ست، هر بار که صحبت می‌کند و حرف‌هایش وایرال می‌شود، فقط می‌شود برایش دعا کرد که خوب شود."     واکنش کاربران به آخرین جنجال شهبازی چه بود؟ عبدالرضا داوری، فعال سیاسی اصولگرا: جای ادبیات موهن شهبازی، به پارادایم سیاسی او توجه کنیم که پارادایم خالص‌سازی برای غلبه پاجوش‌ها و حذف جریان‌های اصیل از سپهر سیاست است. این جریان ماهیتا برانداز است و با شعار انحرافی "چپ، راست، کارگزار، علیه خدمتگذار" به شعار براندازی "اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا" می‌رسد.   مهدی معتقد است: با افتخار سال‌هاست که بیننده صداسیمایی که این‌ها مجریانش هستند، نیستم. ارزش وقت و اعصابم خیلی بیشتر از آن است که بنشینم پای تلویزیونی که شهبازی، مجری آن باشد!   میلاد نوشت: خوب شد اخراج شد و اِلا مجبور بودیم هر شبکه‌ای که می‌زنیم امثال محمدرضا شهبازی رو زیارت کنیم!   نوید هم از این تصمیم رضایت دارد: از ابتدا هم جای این مجری هتاک تو هیچ تریبون رسمی‌ای نبود، بهتر که رفت.   نازنین هم این‌گونه واکنش نشان داد: اصلا مگه اهمیتی داره باشه یا نباشه، برای نبودنش باید شیرینی پخش کرد.   منیژه هم نوشت: واقعا بی‌ادب و هتاک بود. رفتنش از صداوسیمای میلی رو به فال نیک بگیریم.   سمانه هم کنایه تندی زده و نوشته: آقای شهبازی بین شما و اصلاح‌طلب و اصولگرا هیچ تفاوتی نیست. خودت رو از آن‌ها جدا نکن برادر! کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چرا گاهی دل آدم به حال مجریان تلویزیون می‌سوزد؟! آرمان ملی : غیبت مجری «پاورقی» در پی توئیت جنجالی / او اخراج شده؟

دیگر خبرها

  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ؛ ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!
  • برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس در شبکه تهران
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران در ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟